Over ons

Hera Zorg is een kleinschalige jonge nieuwe zorgverlener. Onze zorgverleners hebben echter jarenlang ervaring op een breed scala van het verlenen van zorg. Persoonlijk contact en klantgerichtheid staan bij ons voorop. In onze visie staat de cliënt in het middelpunt.

Ongeacht leeftijd of achtergrond iedereen kan bij ons terecht voor zorg, samen zorgen wij ervoor om het leven en werken zo plezierig mogelijk te maken. Betrokkenheid en kwaliteit maken de zorg aangenaam voor alle partijen.

Niet alleen voor directe hulpverlening kunt u bij ons terecht, maar daarnaast geven wij advies en ondersteunen wij iedereen om het zorgtraject in gang te zetten. Wij hebben veel ervaring met het opzetten en begeleiden van wooninitiatieven. Gezamenlijk werken wij aan een prettige woonomgeving waarbij zorg, begeleiding, school, werk of dagbesteding optimaal op elkaar aansluiten. Op deze manier kunnen onze cliënten zichzelf zijn en blijven.

Neem geheel vrijblijvend contact met ons op, dan kunnen wij de mogelijkheden in een persoonlijk gesprek met u doornemen.

team toppers