HUISHOUDELIJKE VERZORGING

Hera Zorg biedt uitkomst wanneer huishoudelijke activiteiten te zwaar of te moeizaam worden. Onze professionele medewerkers komen bij u langs om volledige ondersteuning te bieden bij het schoonhouden van uw huis, de verzorging van de was etc. Het uitgangspunt is om een vaste medewerker op een vaste dag en tijdstip het werk te laten doen.

U kunt zich bij ons aanmelden en wij nemen al uw zorgen weg. U kunt een email sturen naar info@herazorg.nl of het online contactformulier invullen. Wij nemen de aanvraag in behandeling bij de desbetreffende gemeente.


Wat hebben wij u onder andere te bieden:

Na het ontvangen van de bevestiging van de gemeente, wordt er binnen 24uur contact met u opgenomen. Als het om een nieuwe aanvraag gaat volgt er zo spoedig mogelijk een persoonlijk huisbezoek om de zorgvraag met u door te nemen en vast te leggen.

Wij vinden het van belang dat u zich prettig voelt bij onze organisatie en daarom zoeken wij altijd een medewerker die bij u past en waar u zich prettig bij voelt, rekening houdend bijvoorbeeld met uw culturele achtergrond.

U ontvangt van ons de hulp, die u zelf in huis wegens omstandigheden niet meer kunt doen. Afhankelijk van wat er noodzakelijk en afgesproken is, maken wij u huis schoon, verzorgen het was- en strijkgoed, verzorgen de broodmaaltijd en wordt het bed opgemaakt.

Kortom wij zorgen ervoor dat u hele huishouden weer op orde komt.


Wordt u een dagje ouder, dan ondersteunen wij u in de vorm van advies en instructie over het huishoudelijke werk. Bij ons staat u altijd centraal en kunt u altijd terecht voor een luisterend oor. Wij vinden een kopje koffie of thee met een gesprek op zijn tijd net zo belangrijk als een schoongemaakt huis.


Zorgdossier

De zorgconsulent komt bij u op huisbezoek, maakt kennis met u en bespreekt uw wensen. De afspraken worden vastgelegd in een persoonlijk zorgdossier, dat bij u thuis wordt achtergelaten eventueel bijgewerkt en bijgehouden.


Kosten en indicatie

Zoals hierboven vermeld heeft u een indicatie nodig van de gemeente waarin u woont. Met deze indicatie, wordt de huishoudelijke ondersteuning vergoed vanuit de Wet Maatschappelijke Ondersteuning (WMO). Het Centraal Administratiekantoor (CAK) berekent de hoogte hiervan. U vraagt de indicatie aan bij het WMO-loket van uw gemeente (wij kunnen daarin ondersteunen).

Bent u geïnteresseerd, of heeft u vragen?

Neem gerust geheel vrijblijvend contact met ons op:

info@herazorg.nl

Of

Tel: 070 - 222 80 89